Тернополянам не дадуть дозвіл на індивідуальне опалення

опаленняПорядок встановлення в оселях тернополян індивідуального опалення не зміниться, допоки не зміниться постанова Уряду, яка це регламентує.

Віришити на міцевому рівні цю проблему неможливо, пояснив міський голова Тернополя, відтак дозволів на встановлення такого виду опалення Тернопільська міська рада не даватиме і надалі.

Сергій Надал нагадав, що встановлюють індивідуальне опалення у Тернополі в багатоквартирних будинках лише в новобудовах.

За його словами, під виключення від централізованої подачі тепла підпадати можуть лише ті будинки, де всі квартири переходять на індивідуальне опалення.

– Міська рада не приймає таке рішення. Діючим законодавством заборонено встановлювати індивідуальне опалення. За виключенням тих будинків, де 100% власників квартир переходять на індивідуальне опалення. Тоді всі мешканці відключаються від централізованого теплопостачання і для них робиться окрема схема. По-іншому ні працівники міської ради, ні “Теплокомуненерго”, ні газових служб  не зможуть вам допомогти, – сказав Сергій Надал.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com