В батальйоні “Тернополі” заявляють, що виганяли “майданівця”

miliciyaНа одному з сайтів Тернополя з’явився матеріал під назвою – «З батальйону «Тернопіль» примусово звільняють «майданівців»!,» – учасник АТО Андрій Шимчій.

В публікації автор звинувачує керівництво в тому, що бійця батальйону звільнили та не дали пройти військово-лікувальну комісію.

За словами заступника командира батальйону “Тернопіль” Миколи Чумакевича, інформація в статті не відповідає дійсності.

Андрій Шимчій у батальйон прийшов у лютому 2015 року. В зоні проведення антитерористичної операції був лише два рази: з 21 березня по 21 квітня та з 27 вересня по 12 листопада. Розповідь про те, що він цілодобово був у бронежилеті також неправдива. Бійці батальйону ходили в засобах спецзахисту лише на блокпостах та під час відпрацювання населених пунктів.

Інформація про неправомірне звільнення не відповідає дійсності. Чоловік сам вирішив написати ропорт, мотивуючи це тим, що збирається їхати до Англії. В другому рапорті він написав відмову від проходження військово-лікарської комісії, дописавши, що вважає себе цілком здоровим.

Після матеріалу, оприлюдненому в ЗМІ, т.в.о. начальника обласного управління Національної поліції Олександр Богомол призначив службову перевірку. Її результати показали, що факти можливих неправомірних дій окремих працівників колишнього УМВС в Тернопільській області під час звільнення з ОВС майора міліції Шимчія А.В. свого підтвердження не знайшли.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com