Поліція Збаражчини отримала нового керівника. Фото

поліція2Наказом т.в.о. начальника ГУНП в Тернопільській області Олександра Богомола виконуючим обов’язки керівника Збаразького відділення поліції призначено майора поліції Олега Турлая.

Натомість колишній очільник поліції Збаражчини Сергій Семенків призначений виконуючим обов’язки начальника Теребовлянського відділу поліції.

Олег Турлай за фахом юрист, закінчив Нацiональну академiю внутрiшнiх справ України.

У правоохоронних органах – з 2004 року. Пройшов шлях від рядового міліціонера окремої роти патрульно-постової служби міліції до заступника начальника управлiння превентивної діяльності Головного управлiння Нацiональної полiцiї в Тернопiльськiй областi.

 

PM568image002

Представляючи особовому складу збаразької поліції нового керівника, Олександр Богомол запевнив, що Олегу Турлаю вистачить здібностей та вмінь налагодити роботу колективу, адже суттєвих зауважень щодо його роботи на інших посадах не було. Також керманич обласної поліції подякував за службу Сергію Семенківу, зазначивши, що тепер на ньому лежить ще більша відповідальність, адже масштаби Теребовлянщини більші у порівнянні зі Збаражчиною.

Під час зустрічі з особовим складом Олег Турлай озвучив основний напрямок роботи поліції – тісна співпраця з населенням району.

PM568image002

Нагадаємо, Сергій Семенків раніше очолював Заліщицький райвідділ міліції та Збаразьке відділення поліції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com