Нові подробиці розслідування жорстокого вбивства 35-річної таксистки

вбивствоСтрашна звістка сколихнула Тернопільщину наприкінці минулого року. 25-го грудня двоє підлітків перерізали горло 35-річній таксистці служби таксі «549», яка привезла клієнтів у Підволочиськ.

Наступного дня жінка померла – у неї діагностували гостру дихальну недостатність, масивний двобічний ателектаз легень та пошкодження гортані. Шансів на життя у неї не було, однак вона ще встигла дати свідчення правоохоронцям і описала нападників.

І хоч з тих пір пройшло вже п’ять місяців, крапки у цій здавалось би простій справі досі не поставлено. За словами очільника ГУ НП в Тернопільській області, підозрюваних осіб встановлено, їх вина доведена, але потрібні були додаткові заходи, пише сайт Тернополяни.

– Підсудні (16 і 19-річні юнаки) постійно плуталися у своїх свідченнях, навмисно відтягуючи процес завершення кримінального розслідування. Відтак, правоохоронці проводили додаткові експертизи та слідчі експерименти на предмет достовірності отриманих даних, – говорить Олександр Богомол. – Втім, у підозрюваних відвести від себе провину не вдалося і вже з дня на день кримінальне провадження буде завершене і вони очікуватимуть на рішення суду.

За вбивство 35-річної таксистки Євгенії Кордупель, її нападникам загрожує від 15 років тюрми до довічного ув’язнення.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com