В Тернополі спіймали сутенерку. Фото

З серпня минулого року оперативники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми Головного управління Нацполіції Тернопільщини документували діяльність злочинної групи, що займалася наданням сексуальних послуг.

Якщо виконавиць замовлень вдавалося притягувати до адміністративної відповідальності за торгівлю власним тілом та висилати з міста, то організаторка всіх цих інтимних послуг виявилася надто конспіративною фігурою. Але сьогодні їй пред’явлено звинувачення у сутенерстві.

На 31-річну мешканку Запоріжжя у Тернополі працювало четверо дівчат. Усі – не місцеві. Її землячка, киянка, полтавчанка та жителька Кіровоградщини пропонували чоловікам сексуальні втіхи за доволі велику, як для нашого регіону ціну. Година у товаристві заїжджої проститутки вартувала тисячу двісті гривень. Але це ще не всі витрати. Клієнт також оплачував оренду місця сексуальних пропозицій – кімнату готелю, сауну, чи квартиру. Серед бажаючих скористатися послугами легкодоступних жінок були переважно чоловіки зі статусом, або ж іноземці.

PM665image001

Старший оперуповноважений в особливо важливих справах відділу БЗТЛ Олександр Буняк розповідає, що підозрювана у сутенерстві чітко контролювала потік клієнтів, адже саме її номер телефону був вказаний в оголошені, що розміщувався на одному з інтернет-сайтів. До слова, у рекламі ніякої завуальованості – чітко російською: «надаються сексуальные услуги». До неї телефонували потенційні клієнти, з нею обговорювали час, тривалість та місце надання послуг.

Адміністратор – так називала свою сутенерську діяльність запоріжанка. Вона забирала половину того, що заробляли її «підлеглі». До слова, жінка заміжня, виховує двох дітей. Чоловік теж переконаний, що його дружина обіймає «посаду» адміністратора, щоправда, не відає деталей її «посадових обов’язків».

Підозрювану поліцейські доправили до Тернополя. Наразі вирішується питання про обрання їй міри запобіжного заходу. Кримінальне провадження розпочато за частиною другою статті 303 Кримінального кодексу України.

На «підлеглих» зловмисниці поліцейські вкотре склали адміністративні протоколи за зайняття проституцією (стаття 181 КУАП) і випровадили з міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com