На Тернопільщині відкрили ще одну поліцейську станцію. Фото

PM880image002Чергову поліцейську станцію облаштовано в селі Байківці Тернопільського району. Шестеро досвідчених працівників поліції цілодобово підтримуватимуть правопорядок та охоронятимуть спокій мешканців Байковецької об’єднаної територіальної громади.

На урочистості з нагоди відкриття завітали очільник поліції краю Олександр Богомол та заступник голови Тернопільської обласної адміністрації Олег Валов.

– Ці люди у формі які стоять перед вами, допомагатимуть вам та підтримуватимуть правопорядок, – звернувся до присутніх на заході Олександр Богомол. – Пілотний проект запущений в березні, продовжує успішно поширюватись краєм та вшосте доводить, що для ефективної роботи поліцейським необхідно виходити з кабінетів та тісно співпрацювати з населенням. Приємно, що наш приклад перебирають інші області. Дякую громаді за допомогу у відкриті станції, а поліцейським бажаю плідної та ефективної праці.

Побажав правоохоронцям сумлінно виконувати поставлені перед ними завдання і представник від влади Олег Валов.

– Функціонування такої станції дає можливість місцевому населенню швидко та якісно отримати реальну правову допомогу, а поліцейські у свою чергу допомагатимуть людям у вирішенні багатьох питань. Бажаю вам поменше тривожних викликів та побільше приємної роботи з громадою, – зазначив заступник голови ТОДА.

Як повідомив керівник станції Юрій Яржемський, працівників новоствореної поліцейської установи забезпечено усім необхідним для повноцінної праці: окремим приміщенням, комп’ютерною технікою, зв’язком та новеньким транспортом, який, до слова, подарувала правоохоронцям керівник Нацполіції Хатія Деканоідзе.

Він переконаний, що завдяки спільним зусиллям працівників поліції та громади вони зможуть оперативно надавати професійні послуги жителям довколишніх сіл.

PM161image002

PM380image004

PM122image008

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com