В Тернополі підняли прапор Євросоюзу. Фото

dsc_1281Таким чином представники обласної ради, ОДА, Збройних Сил України, Національної гвардії, поліції, громадських організацій відзначили День Європи.

Біля адмінбудинку обласної ради відбулися урочистості з нагоди Дня Європи та Дня Героїв. Участь у заходах взяли керівники області – голови облради Віктор Овчарук та ОДА Степан Барна, заступники голів, працівники структурних підрозділів облради та облдержадміністрації.

Про незворотній європейський вибір нашої країни, звертаючись до учасників заходу, говорив очільник облради: «У травні ми відзначаємо День Європи, у травні вшановуємо наших Героїв. І це символічно, адже наш народ не лише прагнув і прагне у демократичну європейську родину із справжніми, цивілізованими, гуманістичними цінностями, а й віддавав і, на жаль, сьогодні віддає свої життя за обраний шлях. Це довела Революція Гідності, це щоразу доводять наші захисники на Сході.  Нещодавно в Тернопільській області відбувся економічний форум «Тернопільщина інвест-2016» за участі багатьох міжнародних делегацій. Спілкуючись з їхніми представниками, вкотре переконуємось: нас об’єднують європейські цінності і солідарність у боротьбі за них. Адже Україна – це Європа. Ми схиляємо голови перед світлою пам’яттю наших Героїв попередніх поколінь, ми дякуємо сьгоднішнім захисникам України».

Керівники області та учні Соломія Висоцька та Богдан Макарчук – переможці олімпіад, підняли прапор Європейського Союзу.

Учасники мітингу поклали квіти до підніжжя пам’ятників Степана Бандери, Ярослава Стецька та барельєфа В’ячеслава Чорновола.

dsc_1249

dsc_1277

dsc_1276

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com