Депутат, якого спіймали на рекордному хабарі, знов оголосив голодування

416ccf290a2ca9427b9b8234ae76c180_XL Німецькі поліцейські на прохання тернопільських правоохоронців намагалися затримати у клініці Марієнхауз в місті Штудгарті звинуваченого в отриманні 200-тисячного хабаря головлікаря райлікарні Ігоря Варданця.

Щоправда, тамтешні поліцаї, уважно вивчивши деталі справи та історії хвороби медика, вирішили дозволити йому продовжити лікування.

«Януковича не шукають, а якогось доктора оголосили у всесвітній розшук!» – написав у своїй сторінці у Фейсбуці Ігор Вардинець.

Нагадаємо, 17 квітня 2015 року тоді ще начальник обласної міліції Олександр Богомол повідомив про затримання на гарячому головного лікаря Тернопільської ЦРЛ Ігоря Вардинеця. Сума – 200 тис. грн.

Після цього пан Ігор кілька разів у супроводі духовенства та громадськості намагався виїхати закордон для лікування. Ще один раз медик оголошував голодування у протесту проти дій поліції. Все ж пізніше йому вдалося потрапити у німецьку клініку.

Вже сьогодні Ігоря Варданця за поданням тернопільських поліцейських намагалися затримати німецькі силовики.

«Ну ось і чергова серія від наших доморощених немитих і небритих а головне тупих і нешколованих мєнтів, – написав Ігор Вардинець. – Лежу в клініці Марієнхауз в місті Штудгарті, за дверима поліцейський, німецький, на відміну від наших валянків ввічливий і чутливий і… Ніяк не розуміючий як так швидко працює Українська кривоохорона??? Януковича не шукають , тобто в розшуку міжнародному нема, відмовили, людину яку знає весь світ … А якогось доктора якому спровокували справу оголосили у всесвітній розшук…

Не може мені нічого пояснити бо документи на англійській мові, і він вперше таке бачить що міжнародний злочинець по своєму паспорті та по своєму прізвищі, йде в лікарню в аеропорт і… Отримує черговий серцевий напад ( передінфарктний стан)

Щастя що в Німеччині, щастя, що серед справжніх людей європейців, а не в тому пеклі, які ви, владо недолуга, намагаєтесь назвати демократичною країною… Жодного телефона ні компютера не забрали, руки не викручували, кайданок не накладали … І один уявіть один і ще речі помагав нести…

Бо мене везли, в реанімобілі в ургентнумклініку , і за голову брались коли побачили стан мого серця, і саме головне документи, які підтверджують моє перебування в Німеччині на обстеженні.»

Після цієї спроби затримання вже у Німеччині, Ігор Вардинець знову оголосив голодування.

Тернополяни

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com