Журналісти розказали всю правду про авто посадовців з Тернопільщини. Відео

Заступник начальника Пенсійного фонду Тернопільської області Володимир Івахов став фігурантом програми «Українські сенсації».

Випуск присвячений схемі ввезення автомобілів з-за кордону в якості гуманітарної допомоги.

Журналісти «Українських сенсацій» зробити викривальний матеріал про те, як чиновники, політики, депутати медики, судді та військові купують в Європі автомобілі і оформляють їх у якості гуманітарної допомоги. При цьому вони не сплачують державі жодної гривні податку. В результаті бюджет недоотримує мільйони гривень.

zavantazhennya-2

З’ясувалося, що за кордоном посередники шукають підставних осіб, які офіційно підписують необхідні документи про дарування автомобіля, при цьому навіть не будучи їхніми власниками. Більше того, дарують не якість там старенькі «Форди», а авто преміум-класу. Найчастіше таких «меценатів» знаходять у Польщі та Німеччині, пише berezhany.in.ua.

Одним із таких щасливив власників став і тернопільський високопосадовець Володимир Івахов. Чоловік підтвердив журналістам «Українських сенсацій», що його автомобіль ввезений в Україну у якості гуманітарної допомоги. Однак, хто саме зробив такий подарунок, чоловік не знає. Мовляв, з меценатом контактували знайомі, які власне і займалися транспортуванням авто.

До слова, Тернопільщина входить до ТОП-регіонів, куди були ввезені авто за такою схемою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com