На Тернопільщині чоловік побив поліцейського

На поліцейського при виконанні напав житель села Кровінка Теребовлянського району. Хуліган вдарив правоохоронця кулаком в обличчя та розірвав форму.

За словами потерпілого поліцейського, він заступив на чергування у складі групи швидкого реагування.

До оперативного чергового Теребовлянського відділу поліції надійшло повідомлення про хуліганство на станції міста Теребовля. Тому він та інший інспектор поїхали на виклик.

Прибувши за вказаною адресою група ГШР разом з черговим станції підійшли до потяга сполученням Тернопіль-Івано-Пусте. Біля вагону стояв невідомий молодий чоловік. Саме на нього скаржився машиніст потяга. Він повідомив, що молодик хуліганив у салоні вагону.

Дебошира попросили пройти для дачі пояснень в приміщення чергового станції. Уже там молодик почав поводитися зухвало, виражався нецензурними словами до представників правоохоронного відомства. На прохання припинити протиправні дії, зреагував неадекватно, вдарив кулаком в обличчя поліцейського та порвав йому форму.

Подія внесена до ЄРДР за статтею 342 частина 2 ККУ – опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків. Санкція статті передбачає штраф від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк від трьох до шести місяців, або обмеження волі на строк до чотирьох років, або позбавлення волі на строк до двох років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com