Неймовірний похід зі свічками у Зарваниці з висоти пташиного польоту. Відео

У ніч проти 17 липня після багатотисячного походу вірних за свічками до монументу Матері Божої в місці Її об’явлення у Зарваниці, звертаючись до Голови конференції Єпископату Польщі Архиєпископа Станіслава Гондецкі, Митрополита Познанського, закликав Церкви Польщі та України вести свої народи дорогою примирення.

Похід зі свічками розпочався біля парафіяльного храму Зарваниці, де зберігається ікона Матері Божої Зарваницької. Після Літургії, яку очолив владика Богдан (Дзюрах), секретар Синоду Єпископів УГКЦ, вірні центральною вулицею села несли свічки та у супроводі оркестру співали пісню “Із Києва міста”.

Відтак на чудотворному місці вдарили дзвони, а прочани наблизились до монументу, де Глава УГКЦ спільно з єпископами та священиками розпочав Молебень до Матері Божої. Насамкінець відбулася Панахида за воїнами, які загинули під час АТО на Сході України, та усіма невинно вбитими.

Похід зі свічками розпочався біля парафіяльного храму Зарваниці, де зберігається ікона Матері Божої Зарваницької. Після Літургії, яку очолив владика Богдан (Дзюрах), секретар Синоду Єпископів УГКЦ, вірні центральною вулицею села несли свічки та у супроводі оркестру співали пісню “Із Києва міста”. Відтак на чудотворному місці вдарили дзвони, а прочани наблизились до монументу, де Глава УГКЦ спільно з єпископами та священиками розпочав Молебень до Матері Божої. Насамкінець відбулася Панахида за воїнами, які загинули під час АТО на Сході України, та усіма невинно вбитими.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com