Тернополянам призначатимуть пенсії за 15 хвилин

пенсіяТривалість процесу призначення пенсій після затвердженої на засіданні Кабміну Стратегії модернізації та розвитку Пенсійного фонду України на період до 2020 року займатиме близько 15 хвилин, передає прес-служба відомства.

“Планується значно розширити мережу точок доступу до одержання пенсійних послуг, які будуть максимально наближені до місця проживання громадян. Передбачається значно скоротити час для надання таких послуг, у тому числі за рахунок сучасних інформаційних технологій. Так якщо зараз процес призначення пенсій триває до 10 днів, то незабаром він буде займати 15-20 хв.”, – мовиться у повідомленні.

Додамо, Кабмін на засіданні 14 вересня, своїм розпорядженням схвалив Стратегію модернізації та розвитку Пенсійного фонду України на період до 2020 року. У рамках цієї стратегії передбачається введення до кінця 2016 року можливості обслуговування громадян в будь-якому відділенні Фонду, незалежно від місця проживання, а можливість обслуговування громадян буде забезпечена на рівні громад.

5 канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com