В Тернополі інспектор врятував полісмена

За інформацією оперативного управління Головного управління ДФС у Тернопільській області  в м. Тернопіль старший інспектор з оперативної діяльності штабу оперативного управління ГУ ДФС в області, старший лейтенант податкової міліції Танчак Микола Йосипович став випадковим свідком можливості застосування правопорушником зброї стосовно працівника патрульної поліції (оголена зброя на витягнутій руці була направлена в сторону поліцейського).

Оперативно зреагувавши та проявивши мужність, працівник ДФС знешкодив правопорушника зі зброєю в руках та допоміг разом з працівниками патрульної поліції затримати його та ще двох нападників. При подальшому огляді вилученої у правопорушника зброї було встановлено, що це пристрій для відстрілу гумових куль системи “Вій”. Пістолет був приведений у готовність, зокрема, патрон знаходився в патроннику та був знятий із запобіжника, в магазині знаходились набої.

Згодом на адресу Головного управління ДФС у Тернопільській області з управління патрульної поліції у м. Тернополі надійшов лист щодо заохочення Танчака Миколи Йосиповича за проявлений професіоналізм та мужність під час попередження злочинних дій та знешкодження злочинця.

Варто зазначити, що Микола Йосипович розпочав свою діяльність в органах податкової міліції з серпня 2001 року, проходив службу у підрозділі “Фантом” на окремих територіях зон АТО у Донецькій області, за що був нагороджений грамотою голови Тернопільської ОДА. На момент здійснення інциденту перебував у черговій відпустці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com