Тернопільська митниця склала адмінпротоколів на понад 20 млн. грн.

грошіЗа вісім місяців 2016 року працівниками Тернопільської митниці ДФС складено 97 адміністративних протоколів про порушення митних правил на загальну суму 20 млн 162,5 тис. грн із вилученням предметів таких правопорушень у 7 справах попередньою вартістю майже 1 млн 373,7 тис. гривень.

Зокрема, митницею розглянуто 47 справ про митні правопорушення та притягнуто до відповідальності винних осіб з накладенням штрафів на загальну суму більш як 6 млн 654,9 тис. гривень.

У звітному періоді за результатами роботи митниці в правоохоронному напрямку від сплати штрафів у справах про порушення митних правил за постановами митниці до бюджету перераховано 175,4 тис. гривень.

Водночас 41 справу на суму 19 млн 832,6 тис. грн передано до суду. Судом винесено постанову про накладення адміністративного стягнення, в тому числі із застосуванням конфіскації товарів на суму 14 млн 330 тис. гривень.

Окрім цього, протягом січня-серпня 2016 року Тернопільською митницею ДФС до митних органів іноземних держав направлено 10 запитів щодо перевірки законності здійснення зовнішньоекономічних операцій, які провадилися суб’єктами зовнішньоекономічної діяльності в зоні діяльності митниці.

Отримано 16 відповідей від митних органів іноземних держав на запити, що направлялись у попередні періоди, за результатами опрацювання яких митницею складено 64 протоколи про порушення митних правил на суму 19 млн 814 тис. гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com