У Тернополі працює спеціальна вишка для ліквідації бурульок

бурулькиКомунальні структури міста спрямовують свої зусилля не лише на очищення міста від снігових заметів, а також звертають увагу на проблему утворення бурульок.

За словами заступника міського голови Владислава Стемковського, за теперішнього температурного режиму утворюються бурульки, які становлять серйозну небезпеку для життя та здоров’я тернополян.

«Найбільша проблема наявності бурульок спостерігається у центральній частині міста, де будівлі знаходяться близько до пішохідних зон. Бурульки – це відповідальність власників будівель, проте, у свою чергу, саме комунальні служби повинні забезпечити безпеку проходу для людей, – розповідає Владислав Стемковський. – Тому зараз муніципальна поліція, за дорученням міського голови, робить обстеження будівель, попереджає власників про відповідальність. Одночасно працює спеціальна вишка, яка зачищає бурульки, щоб цей процес був безпечний та контрольований. Також використовуємо такий метод, як обгородження потенційно небезпечних ділянок».

Тернопільська міська рада звертається до тернополян з проханням повідомляти про виявлення бурульок на «гарячу» лінію міста за тел.: 067-351-57-10 або 1580.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com