До уваги жителів Борщівщини!

%d0%b2%d0%b8%d0%b1%d0%be%d1%80%d0%b811 грудня 2016 року виборці міста Борщева та сіл Верхняківці, Висічка, Пищатинці, Стрілківці, Королівка, Мушкатівка, Слобідка-Мушкатівська, Цигани, які об’єдналися в одну громаду, обиратимуть депутатів Борщівської міської ради та Борщівського міського голову.

Дільничні виборчі комісії отримали попередні списки виборців, а також вручили усім, хто перебуває в них, іменні запрошення. Комусь, можливо, не вручили (або вручили, а виборця, на жаль, давно нема)…

Відділ ведення реєстру Державного реєстру виборців апарату Борщівської райдержадміністрації (1-й поверх адмінбудівлі РДА, ліве крило, каб.102-103) просить передусім виборців названих вище населених пунктів ( у разі виявлення будь-якого роду неточностей в попередніх списках) завітати з паспортом громадянина України до нас для уточнення і внесення необхідних змін.

Об’єдналися недавно в одну громаду й мешканці сіл Більче-Золоте, Монастирок, Мушкарів, Юр’ямпіль,  Олексинці та Шершенівка і 18 грудня 2016 року  обиратимуть депутатів Більче-Золотецької сільської ради та Більче-Золотецького сільського голову. Через кілька днів попередні списки будуть і на цих дільницях.

Про неточності у списках можна повідомити за тел.: 2-40-29 або голів ДВК, які оперативно передадуть нам необхідну інформацію.

Шановні виборці! Часу мало. Поспішіть перевірити себе у списках виборців. Якщо помітили, що хтось із ваших відсутній (чи перебуває у списках, але знявся з реєстрації), невідкладно інформуйте нас.

Степан ТАТАРСЬКИЙ, начальник відділу ведення Державного реєстру виборців апарату Борщівської райдержадміністрації

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com