Полісмен з Тернопільщини загинув у перестрілці на Київщині. Фото

Трагедія у Княжичах Броварського району Київської області забрала життя п’ятьох правоохоронців. Серед загиблих й наш земляк – 31-річний майор поліції Віталій Валецький.

Віталій народився у селі Іква Кременецького району. Як і батько та рідний брат обрав професію правоохоронця. Після закінчення вищого навчального закладу залишився працювати в Києві. Успішно пройшов усі атестаційні процеси, вишкіл та очолив відділ управління Корпусу оперативно-раптової дії (КОРД) Головного управління Нацполіції Києва.

поліція

Трагічна смерть обірвала політ життя молодої людини, осиротивши дітей, батьків, рідних та близьких. Висловлюємо щирі співчуття родині Віталія Валецького.

Довідка: за інформацією,МВС, у ніч на 4 грудня в с. Княжичі Броварського району Київської області внаслідок перестрілки між співробітниками Державної служби охорони і поліцією загинули 5 правоохоронців. Група затримання карного розшуку та спецпідрозділу КОРД очікували в покинутому будинку грабіжників, коли в одному з будинків спрацювала сигналізація. На місце приїхав наряд держслужби охорони, який затримав поліцейських, прийнявши їх за грабіжників. Група захоплення вирішила, що співробітників розвідки захопили злочинці – сталася перестрілка, в результаті якої загинули двоє співробітників ДСО, двоє поліцейських-розвідників і співробітник спецпідрозділу КОРД, який входив до групи захоплення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com