Хто такий Михайло Апостол? Найкращий керівник районного штабу Юлії Тимошенко в Україні!

Заступник голови Верховної ради України Микола Томенко нещодавно у Теребовлі представив громадськості кандидата в депутати від опозиції Михайла Апостола. Для більшості мешканців області це невідома людина. Прихильники БЮТ пам’ятають його як депутата Тернопільської обласної ради від партії “Батьківщина”. На Теребовлянщиніі, звідки Михайло Апостол родом, його знають як аграрія.

Політичні критики опозиції говорять, що це нібито нардеп Василь Деревляний виставив спеціально слабку непрохідну фігуру. Як пише “Про все”, на останніх президентських виборах Михайло Апостол очолював виборчий штаб Юлії Тимошенко у Монастириському районі. Однопартійці Апостола говорять про надзвичайно високі організаційні здібності теперішнього кандидата в депутати. Саме Михайло Апостол змобілізував жителів Монастирищини, у якому у першому і другому турах проголосувало найбільше виборців за Юлію Тимошенко в Україні в процентному відношенні: у першому турі за Тимошенко проголосувало 43,95%, у 2 турі – 93,64%

Довідка

Апостол Михайло Володимирович народився 1 січня 1961 року в селі Ласківці Теребовлянського району Тернопільської області.

В 1978 закінчив Ласківецьку середню школу

В 1978-1982 роках навчався в Тернопільському фінансово-економічному інституті.

В 1982 році прийнятий на роботу головним економістом колгоспу ім.. Щорса с. Ласківці Теребовлянського району Тернопільської області.

1982-1984 роки служба в Армії

1984-1994 роки – головний економіст колгоспу «Вільна Україна» с. Ласківці Теребовлянського району Тернопільської області.

1994-2000 роки підприємець.

З 2000 року по даний час – директор приватного сільськогосподарського підприємства.

У 2006 році проходив навчання і стажування в США по програмі «Агробізнес».

Одружений. Дружина Надія 1964 року народження

Син Ігор 26 років та дочка Тетяна 24 роки.

infoprostir@gmail.com