П’яний водій “катав” на прив’язаному капоті свого товариша. Той врізався в дерево та загинув

З відкритою черепно-мозковою травмою, переломом плеча, множинними травмами черевної порожнини та внутрішньою кровотечею до лікарні госпіталізували вісімнадцятирічного юнака.

Травми він отримав в результаті небезпечних розваг на дорозі. Прожив житель Кременеччини з такими ушкодженнями лише хвилин двадцять. Його медикам врятувати не вдалося.
На місце нещастя виїжджала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, 17 січня біля 19:00 група з чотирьох осіб вирішила покататися проїжджою дорогою на імітованих санках.
До автомобіля марки JEEP-CHEROKEE мотузкою прив’язали капот він іншого авто та вирішили покататися. Троє сіло на імітовані санки, інший – за кермо. Під час руху, один з компанії вилетів і за інерцією врізався в дерево на узбіччі. Потерпілого юнака госпіталізували, але він помер.
Двадцятидев’ятирічний водій на момент нещастя перебував у стані алкогольного сп’яніння. В його крові виявили 2,3 проміле алкоголю. Порушника поліцейські затримали згідно статті 208 КПК України. Даний факт внесли в ЄРДР згідно статті 286 частина 2 ККУ. Слідчі дії тривають.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com