На Чортківщині чоловік поховав жінку в септику

Впродовж тижня жителів одного із сіл Чортківського району непокоїло питання про відсутність тридцятидев’ятирічної сусідки. Жінку ніхто не бачив, хоча всі знали, що у неї серйозні проблеми зі здоров’ям.

Її співмешканець стверджував, що знайома поїхала в гості у сусідню область. Ці чутки, каже т.в.о. начальника Чортківського районного відділу поліції Анатолій Мельник, дійшли і до поліції. Тому, аби переконатися в правдивості слів чоловіка, до родини їздили дільничні офіцери. Побачивши правоохоронців, чоловік розповів, що сталося насправді.
За його словами, ще минулого вівторка, 2 лютого, він прокинувся вночі і побачив, що його співмешканка не подає ознак життя. Чоловік злякався, аби його не звинуватили у вбивстві, і сховав тіло подруги у септику, прикривши зверху сміттям.
На місце події виїжджала слідчо-оперативна група, працівники ДСНС та криміналістична лабораторія науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.
Обстеживши територію, поліцейські знайшли тіло потерпілої у вказаному місці. Судово-медичний експерт на тілі жінки слідів насильницької смерті не виявив, а розтин показав, що вона померла природною смертю через хронічні захворювання.
Даний факт працівники поліції внесли в ЄРДР згідно з статтею  115 частина 1 з відміткою “природна смерть”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com