На Тернопільщині в аварії постраждали семеро людей. Фото

Семеро дорослих та двоє неповнолітніх дітей потрапили у дорожньо-транспортну пригоду на Тернопільщині. Сьомого лютого близько 7:20 на автодорозі Івано-Франківськ-Бучач-Тернопіль, неподалік села Зелена не розминулося два автомобілі. На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група.

За попередньою інформацією, водій автомобіля Opel Vivaro, рухаючись в напрямку Бучача, не впорався з керуванням і автомобіль на не розчищеній дорозі викинуло на смугу зустрічного руху. В результаті такого маневру автівка врізалася в зустрічний міні-бус марки Peugeot Expert під керуванням жителя Тисмениці.
На момент нещастя в Opelі перебував водій з родиною, а це шість пасажирів серед яких двоє неповнолітніх, а в іншому авто двоє людей.
В результаті ДТП шестеро потерпілих отримали легкі тілесні ушкодження, а от один з неповнолітніх – тринадцятирічний хлопець, черепно-мозкову травму важкого ступеня. Усіх доправили до лікарні.
Попередня причина автопригоди – важкі погодні умови та занос. У водіїв відібрали взірці крові для перевірки на вміст алкоголю. Подія внесена в Єдиний реєстр досудових розслідувань згідно статті 286 Кримінального кодексу України.
Правоохоронці звертаються до усіх учасників дорожнього руху бути обережними на дорозі через погіршення погодних умов. Без потреби не виїжджайте і пам’ятайте, сильні снігопади та ожеледь та висока швидкість можуть призвести до нещастя.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com