Біля Тернополя в аварію потрапила маршрутка. Фото

В травмпункт із закритою черепно-мозковою травмою, струсом, січеною раною губи та переломом плечової кістки бригада екстреної меддопомоги госпіталізувала жінку, 1976 року народження.

Її 12 лютого близько 9:30 на проспекті Злуки збив автомобіль. Потерпіла переходила дорогу на нерегульованому пішохідному переході.
Тринадцятого лютого на трасі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече, поблизу села Мишковичі Зіткнулися іномарка та рейсовий автобус. За попередньою інформацією, водій автомобіля CITROEN, виїжджаючи з другорядної дороги на головну, не врахував дорожню ситуацію та допустив зіткнення з автобусом MERCEDES-BENZ, який перевозив пасажирів за напрямком Чернівці-Тернопіль.
На момент аварії в салоні рейсового автобуса перебувало 16 пасажирів. На щастя, ніхто з них тілесних ушкоджень не отримав.
Внаслідок ДТП за меддопомогою звернувся кермувальник автівки та двоє його пасажирів. Один з потерпілих – шістнадцятирічний юнак.
Ще одну автопригоду зареєстрували того дня правоохоронці. До лікарні з відкритим переломом кісток гомілки звернулася тернополянка, Тілесні ушкодження вона отримала в результаті аварії. ДТП трапилося на трасі Івано-Франківськ-Бучач-Тернопіль, поблизу села Озеряни, Бучацького району. Водій автомобіля LAND ROVER не обрав безпечної швидкості, не встиг загальмувати та збив перехожу, яка вийшла на проїжджу частину дороги.
Ще одна жінка опинилася під колесами авто на Лановеччині. Потерпіла звернулася до лікарні з тілесними ушкодженнями. У неї медики констатували перелом шийки стегна. Аварія трапилася 13 лютого о 14:40 в селі Борщівка.
Водій автомобіля ВАЗ-2109 не впорався з керуванням та збив пішохода, який рухався узбіччям дороги в попутному з авто напрямку. Усі автопригоди внесені в ЄРДР. У водіїв відібрали взірці крові для перевірки на вміст алкоголю.
Пам’ятайте, машину на слизькій дорозі зупинити неможливо. Гальмівний шлях транспортного засобу на слизькій дорозі збільшується у два – три рази. Хоч на колеса одягають зимову гуму з шипами, яка поліпшує зчеплення з дорогою, але це мало допомагає, коли дороги слизькі. Перш ніж вийти на проїжджу частину переконайтеся, що автомобіль встигає загальмувати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com