За вихідні в області виникли 4 пожежі

29 вересня о 12:41 в місті Зборів на вулиці Куклинці, 48 виникла пожежа в одній із господарських будівель. Вогнем пошкоджено господарську будівлю та речі домашнього вжитку. Пожежу ліквідовано черговим караулом 17-ї державної пожежно-рятувальної частини Територіального управління.

29 вересня о 22:53 в місті Тернопіль на вулиці Липовій 27 виникла пожежа в сміттєвому баці. Внаслідок пожежі вогнем знищено сміття на площі 0,5 м кв.

Пожежу ліквідовано черговим караулом 1-ї державної пожежно-рятувальної частини Територіального управління.

30 вересня о 10:08 в селі Острівець Теребовлянського району виникла пожежа в одній із господарських будівель. Вогнем знищено покрівлю будівлі на площі 25 м.кв., двері, 5 листів шиферу та 0, 5 тонн соломи, пошкоджено стіни та перекриття будівлі. Пожежу ліквідовано черговим караулом 12-ї державної пожежно-рятувальної частини Територіального управління, врятовано 1 будівлю.

30 вересня о 15:30 в місті Кременець на вулиці Макова, 18а виникла пожежа в господарській будівлі. Вогнем знищено перекриття та покрівлю будівлі на площі 50 м.кв., сіно, солома, речі домашнього вжитку. Пожежу ліквідовано черговим караулом 5-ї державної пожежно-рятувальної частини Територіального управління, врятовано 1 будівлю, всього матеріальних цінностей на суму близько 80 тис.грн.

Причини виникнення пожеж та матеріальні збитки встановлюються.

infoprostir@gmail.com