Нардеп Бойко провів прийом громадян у Козовій

25 лютого народний депутат України Володимир Бойко і голова Козівської районної ради, керівник райорганізації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» Петро Репела провели прийом громадян у Козовій. Із зверненнями звернулись більше двадцяти місцевих жителів, які порушили актуальні питання життєдіяльності району.

Так, від імені громади села Золота Слобода звернувся сільський голова. Жителів турбує питання транспортного сполучення із районним центром та Тернополем у зв’язку із припиненням дії ліцензії перевізника. Володимир Бойко повідомив, що знав про цю проблему від голови райради Петра Репели і ще минулого тижня подав необхідні депутатські звернення для допомоги жителям Золотої Слободи.

Яструбівський сільський голова звернувся з приводу сприяння в завершенні будівництва дитячого садка. На даний час в селі проживає 59 дітей дошкільного віку, проте вони змушені їздити в сусідні села.

Жителів Таурова турбує питання ремонту шкільного спортзалу, обладнаного в колишньому кінозалі. Під впливом різних чинників там завалився дах.

Побував на прийомі і директор Козівської ЗОШ №2, який звернувся за допомогою в питаннях завершення спорудження басейну, ремонту спортзалу та облаштування дитячого майданчика.

Володимир Бойко отримав звернення і від представників вчительських колективів та керівника освітянської профспілки. Через недофінансування шкіл педагогам перестали виплачувати доплати, визначені законодавством.

Також козівчан турбує діяльність великих сільськогосподарських підприємств. Тривале формування складу вантажних потягів призводить до перекриття автомобільної дороги.

Жителів Козівського району турбують й політичні питання, серед яких політичні репресії, «мовний» закон, пенсійна реформа, інші.

З окремих порушених питань під час прийому громадян надано роз’яснення. Ті ж, які потребують втручання депутата, вирішуватимуться поданням депутатських звернень та запитів.

infoprostir@gmail.com