Тернополяни хочуть бачити McDonald’s у своєму місті

Петиція з такою вимогою зявилась на відповідному сайті міської ради Тернополя, та досить швидко зібрала голоси.

McDonald’s (МакДональдз) – американська мережа закладів швидкого харчування. Ще до 2010 року саме ця компанія займала перше місце в світі по кількості ресторанів, але зараз поступилась закладам від «Subway».

В Україні уже працює цілих 83 «МакДональдзи», але у Тернополі жодного ресторану швидкого харчування під цією маркою ще немає. Незважаючи на те, що відкриття закладів громадського харчування – це не справа місцевої влади, петицію про відкриття «McDonald’s» все ж зареєстрували.

Автор петиції, Середа Руслан Романович, залишив такий короткий текст: «Створити благосприятливі умови для появи першого закладу здорового харчування швидкого приготування McDonald’s у Тернополі». Всього за три тижні після реєстрації звернення, було зібрано необхідних 300 електронних підписів, а це означає, що представники міської влади повинні відповісти на петицію.

Чутки щодо відкриття «McDonald’s» у нашому місті ходять уже давно. Була інформація, що такий заклад з’явиться у новому торговому центрі, що поруч з «Орнавою», але наразі його там немає. Чи знайдеться підприємець, який буде готовий відкрити «МакДональдз» після розгляду петиції, також невідомо, адже ця мережа відома строгими вимогами до якості закупівельної продукції, та дорогою ліцензією, а отже на відкриття закладу потрібно чимало коштів.

Володимир Грещук, 
студент Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com