Тернополяни хочуть бачити «Ниву» на центральному стадіоні міста

На сайті єдиної системи місцевих петицій e-dem.in.ua зареєстрували чергове звернення до міської влади Тернополя. Цього разу збирають підписи під петицією спортивної тематики, де вимагають, щоб тернопільська «Нива» проводила свої матчі на центральному стадіоні.

Автор звернення, Петренко Богдан Петрович опублікував наступний текст:

«В матчах чемпіонату України серед аматорів дозволити «Ниві» виступати на центральному стадіоні за символічну плату 1 грн за гру, тим самим не позбавляючи воблівальників можливості вболівати за рідну команду нашого міста».

Нагадаємо, що зараз «Нива» проводить свої домашні матчі або на стадіоні «Сокіл», що у Великих Гаях, або на стадіоні села Товстолуг. І це дійсно створює проблеми, футболістів не зовсім влаштовує якість футбольного покриття, а вболівальники скаржаться на те, що на матчі важко діставатись.

Варто відзначити, що питання дійсно актуальне, це підтверджує і активність петиції. Зареєстрували звернення 15 вересня, і за тиждень уже зібрано 133 із 300 необхідних підписів. При цьому повний термін для збору складає 30 днів, тому у петиції є всі шанси дійти до міської влади.

Володимир Грещук, 
студент Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com