Володимир Бойко зустрівся із жителями міста Тернополя та Бережанського району

Перший заступник голови Тернопільської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина», народний депутат України Володимир Бойко 22 і 24 квітня провів декілька прийомів громадян.

У понеділок нардеп зустрівся з тернополянами в приміщенні ПП «ТернопільКомСервіс». Перед політиком порушено проблему роботи декількох торгових закладів на вулиці Злуки, 1. Постійний шум спричинює незручності жителям будинку. Не зважаючи на декілька зафіксованих фактів продажу алкогольних напоїв у нічний період, влада не вживає заходів з припинення дії ліцензії суб’єктів господарювання.

Також болючим для мешканців гуртожитку на Текстильній, 30-А, виявилось питання статусу їх помешкань. У 2005 році рішенням Господарського суду Тернопільської області їхні кімнати переведено в статус нежитлових приміщень, не зважаючи на те, що люди проживали там ще з початку 90-х років.

У середу Володимир Бойко побував у селах Писарівка, Рекшин, Надрічне Бережанського району. Тут депутат відвідав місцеві школи та поспілкувався з громадянами. Окрім питань належного фінансування закладів освіти, перед депутатом порушено питання неналежного транспортного обслуговування населених пунктів. До слова, на Бережанщині вже не вперше звертається увага на неналежну роботу АТП, що здійснює перевезення пасажирів у районі.

infoprostir@gmail.com