Тернопільська міська рада закликає Віктора Януковича звільнити Юлію Тимошенко

Тернопільська міська рада закликає Президента України Віктора Януковича звільнити від тюремного ув’язнення лідера опозиції Юлію Тимошенко.

За відповідне рішення проголосували 39 депутатів.
«Ми, депутати Тернопільської міської ради, звертаємось до Вас із клопотанням про помилування та звільнення від тюремного ув’язнення колишнього Прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко. Такий крок нині є вкрай важливим з огляду на необхідність побороти усталену думку про вибіркове правосуддя в Україні», – зазначається у документі.
Депутати наголошують, що «уникнення перешкод напередодні підписання Угоди про асоціацію між Україною і Європейським Союзом є справді високою метою, котра вище усіляких політичних факторів та ризиків для нинішньої влади».
«Ми, депутати Тернопільської міської ради, від імені громади міста Тернополя, звертаємося до Вас із клопотанням прийняти рішення про звільнення Юлії Володимирівни Тимошенко від відбуття покарання на підставі п. 27 частини першої статті 106 Конституції України та частини першої статті 87 Кримінального кодексу України», – йдеться у зверненні до Віктора Януковича.

infoprostir@gmail.com