Тернопільська «Нива» здобула історичну перемогу

У першому ж матчі на меморіалі Ернеста Юста «Нивівці» встановили рекорд результативності.

У перерві між змаганнями аматорського чемпіонату України з футболу гравці тернопільської «Ниви» часу не гають. Зокрема, жовто-зелені беруть участь у змаганнях тернопільської футзальної ліги, де впевнено йдуть у групі лідерів.

Більш серйозним випробуванням для наших футболістів має стати турнір пам’яті Ернеста Юста, в який заявились 60 колективів із західної України. Тернополянам перший матч довелось грати із одним з представників львівської області – ФК «Сокіл» (Сокільники). Поєдинок відбувався у місті Винники.

Жовто-зелені з перших хвилин взяли ініціативу у свої ноги, і уже на 5 хвилині рахунок було відкрито – 1-0. До кінця першої 45-хвилинки гравці нашої команди відзначились у воротах суперника ще тричі – 4-0. У другому таймі «Нива» не збавила оборотів, і довела загальний рахунок матчу до розгромних 7-0. Таким чином, тернопільській команді вдалось поставити рекорд, і здобути найпереконливішу перемогу з початку відродження команди під абревіатурою ТПФК. Наступними суперниками «Ниви» будуть ФК «Руданці» та СКК «Демня».

Довідка: Ернест Юст – футболіст угорського походження, який виступав за ужгородський «Спартак» та київське «Динамо». У тренерській кар’єрі Юст очолював «Карпати» Львів, «Авангард» Тернопіль , «Верховину» Ужгород, та команду львівського спортивного інтернату. На честь легендарного футболіста та тренера щорічно влаштовують турнір, який проходить на полях львівської області.

Володимир Грещук, 
студент Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com