Делегація з Тернопільщини взяла участь у Всеукраїнському з’їзді «Батьківщини»

15 червня в Києві на чолі з головою Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина» Василем Деревляним участь у Всеукраїнському з’їзді партії «Батьківщина» взяла делегація з Тернопільщини, повідомили у прес-службі партії.

До складу делегації увійшли члени партії «Батьківщина» – представники Кременецького, Шумського, Борщівського, Чортківського та Тернопільського районів, а також народні депутати Володимир Бойко та Михайло Апостол.

Нагадаємо, що у суботу, 15 червня тисячі партійців з усіх куточків України зібралися на Михайлівській площі у Києві, щоб прийняти єдиноправильні цілі та пріоритети подальшої боротьби з правлячим режимом Януковича.

Всеукраїнський об’єднавчий з’їзді партії «Батьківщина» прийняв Резолюцію, Маніфест та погодив новий склад керівних органів партії.

«В мене, безумовно, склалося позитивне враження від участі у з’їзді, адже фактично я стала свідком розбудови партійної родини, до якої давно належу. Хочу заперечити усім скептикам, що критикують це об’єднання, адже партія «Батьківщина» значно зміцніла та посилилася. Особисто мені цей об’єднавчий процес додав ентузіазму до подальшої боротьби на користь рідного краю та Батьківщини», – поділилася враженням від участі у партійному з’їзді голова Кременецької районної організації ВО «Батьківщина», керівник депутатської фракції «Батьківщина» у Кременецькій районній раді Світлана Федишина.

Варто наголосити, що з’їзд одноголосно прийняв рішення висунути Юлію Тимошенко кандидатом у Президента на вибори 2015 року, для цього визначив основне завдання – визволення Юлії Володимирівни.

«Вважаю, що наші ряди посилилися, адже в нашій кількості та єдності – наша сила до подальшої боротьби. Головне завдання тепер для усіх нас – воля для нашого лідера Юлії Тимошенко. І цей об’єднавчий крок був зроблений саме для її звільнення та можливості балотуватися на пост Президента у 2015 році. Я вірю, що саме так і станеться, ми будемо робити для цього все можливе», – наголосив народний депутат України, голова ТОО ВО «Батьківщина» Василь Деревляний.

Нагадаємо, що рішенням партійного з’їзду, Василя Тимофійовича включено до складу Політичної ради партії «Батьківщина».

 

infoprostir@gmail.com