Володимир Бойко: «Я не буду використовувати депутатський мандат у своїх особистих цілях»

Народний депутат України, перший заступник голови Тернопільської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» Володимир Бойко заявив, що не має наміру використовувати депутатські повноваження для допомоги своїм рідним.

Про це нардеп повідомив, реагуючи на появу у деяких інтернет-виданнях інформації про те, що його рідна сестра звернулась за допомогою до депутата від іншої політичної партії.

– На жаль, практика діяльності багатьох народних депутатів діючого та попередніх скликань зводиться до власного збагачення та покращення життя своєї сім’ї, – каже Володимир Бойко. – Одним із принципів моєї роботи є уникнення подібних випадків.

Як повідомив нардеп, йому справді відомо про проблему жителів вулиці Бригадна в Тернополі, де проживає його рідна сестра Наталія Ковальська. На жаль, в даний час чиновники не зважають на те, що люди на законних підставах користуються землею із середини 80-х років минулого століття та роздають наділи у приватну власність. Подібний випадок трапився, для прикладу, в Бережанах, де депутат відреагував належним чином в межах своїх повноважень.

– Саме тому, щоб уникнути звинувачень про мою особисту зацікавленість, я надав роз’яснення та організував розгляд звернення своїм колегою по фракції, який також представляє Тернопільщину, – пояснив депутат. – До представника ВО «Свобода» жителі вулиці Бригадної звернулись із власної ініціативи, адже сьогодні саме ця політична сила, маючи абсолютну більшість депутатів у міській раді та свого міського голову, розпоряджається земельними ділянками в межах міста Тернополя.

Володимир Бойко наголосив, що і надалі не буде використовувати власний депутатський мандат для допомоги своїм рідним.

Окрім цього, нардеп висловив побажання журналісту, жителю мікрорайону Пронятин, який поширив цю інформацію, визначитись із тим, яку ж політичну партію він представляє – Партію Регіонів чи її опозиційного сателіта.

«Така інформація навмисно подається спотворено численними опонентами «Батьківщини», які не здатні працювати задля досягнення результату, а займаються виключно поливанням брудом представників нашої політичної сили», – заявив Володимир Бойко.

http://batkivshchyna.te.ua/?page=news&newsid=2789&sub=

infoprostir@gmail.com