На вулиці Галицькій діти знайшли собі неоригінальну забавку

Тернополяни, якщо ваш шлях на роботу, додому чи по справах пролягатиме поблизу будинку №54 на вулиці Галицькій, то, будьте обережні – вас може очікувати неприємний сюрприз. Адже місцева дітвора, сповна поринувши в літній відпочинок, вирішила ні в чому собі не відмовляти, навіть у «водному» обстрілі.

Так, як розповіла «Інфопростору» знайома тернополянка, повертаючись ввечері додому, вона стала «жертвою» неоригінальних дитячих забавок. Проходячи повз другий під’їзд зазначеного будинку, під її ноги із вибуховим звуком впав пакет, наповнений водою, який, звісно, від падіння тріснув, а вода забризкала одяг і взуття.

Винуватців тернополянка не побачила, оскільки ті встигли заховатись, проте чи то з даху будинку, чи то з його останнього поверху долинав гучний дитячий сміх. Свідком цієї події став мешканець другого поверху, який в той час перебував на балконі. Його обуренню такій поведінці також не було меж.

Тож хочеться запитати, хто так «гарно» виховав і навчив своїх діток з розумом проводити літні канікули? Я розумію, що не маючи можливості відправити дитину в літній табір чи в село, батьки змушені залишати дітей без догляду. Але зрозумійте і ви, на місці цієї тернополянки могла опинитися старенька бабця, у якої після такої «водної процедури» і серце могло прихопити.

Тому звертаємось до вас, батьки, знайдіть хвилинку і розкажіть своїй дитині, що робити добре, а чого ніколи не можна.

 

infoprostir@gmail.com