В січні держава не змогла профінансувати ряд субвенцій для Тернопільської області

Міжбюджетні трансферти з державного бюджету місцевим бюджетам Тернопільської області в січні 2019 року не змогли повністю забезпечити потребу в ресурсах.

Так, субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на надання пільг та житлових субсидій населенню на придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу була профінансована менше, як на 13 відсотків. Замість 4 662,1 тис грн надійшло лише 601,3 тис грн.

Також, не достатньо коштів перераховано й субвенцією з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях за принципом “гроші ходять за дитиною”, оплату послуг із здійснення патронату над дитиною та виплату соціальної допомоги на утримання дитини в сім’ї патронатного вихователя. В січні 2019 року надійшло 1 138,4 тис грн при потребі 1 380,9 тис грн. Таким чином, цю субвенцію профінансовано лише на 85 відсотки.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com