Директор КП “Тернопільміськсвітло” уникнув відповідальності за правопорушення, пов’язане з корупцією

Тернопільський міськрайонний суд закрив справу про адміністративне правопорушення відносно директора комунального підприємства “Тернопільміськсвітло” Олега Лохіцького.

Про це стало відомо “Інфопростору”.

Олег Лохіцький несвоєчасно, без поважних причин, після встановленого строку подання щорічної декларації (з 01.01.2017 до 01.05.2017), а саме, 05.05.2017 о 16:26 годин подав на офіційний веб-сайт Національного агентства з питань запобігання корупції щорічну декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2016 рік, чим вчинив адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, відповідальність за яке передбачена ч. 1 ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Сам керівник комунального підприємства вважав, що подав декларацію вчасно, але збій роботи електронної системи для декларування не дозволив зберегти подану декларацію.

Врешті справа тягнулася так довго, що суд її закрив у зв’язку із закінченням на момент розгляду справи про адміністративне правопорушення строків, передбаченихстаттею 38 Кодексу України про адміністративне правопорушення.

Рішення винесла суддя Ольга Герчаківська.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com