В Тернополі засудили судента, який в супермаркеті вкрав дві пляшки віскі

11 лютого 2019 року Тернопільський міськрайонний суд виніс вирок чоловіку, який вкрав у супермаркеті дві пляшки віскі.

11 грудня 2018 близько 18 год. 00 хв. у студент коледжу ТДТУ ім. І.Пулюя, який перебував у торговому залі ТОВ «Сільпо-Фуд», що у м. Тернопіль, вул. Текстильна, 28 виник злочинний умисел, спрямований на таємне викрадення чужого майна.

Реалізуючи свій злочинний умисел, спрямований на таємне викрадення чужого майна, молодик близько 18 год. 00 хв. 11 грудня 2018 року, перебуваючи у торговому залі ТОВ «Сільпо-Фуд», що у м. Тернопіль, вул.Текстильна, 28, переконавшись, що за ним ніхто не спостерігає та його дії не будуть помічені сторонніми особами, умисно, з корисливих мотив, таємно, шляхом вільного доступу, викрав із полиці магазину ТОВ «Сільпо-Фуд» дві пляшки віскі бренду «Jаск Daniels» об’ємом 1 л., вартість 430 грн. кожна, які в подальшому заховав у наплічний рюкзак.

Після чого, пройшовши повз касу, направився до виходу магазину, однак, виконавши усі дії, які студент вважав необхідними для завершення злочину до кінця, злочин не закінчив з причин, що не залежали від його волі, оскільки був зупинений працівником магазину безпосередньо на виході з нього, чим спричинив ТОВ «Сільпо-Фуд», майнову шкоду на загальну суму 860 гривень.

Допитаний в судовому засіданні студент заявив, що вину у скоєнні інкримінованого йому кримінального правопорушення визнає в повному обсязі.

Він дійсно 11 грудня 2018 року, перебуваючи у магазині «Сільпо-Фуд», що у м. Тернополі намагався викрасти дві пляшки віскі бренду «Jаск Daniels», однак йому цього не вдалося, оскільки при виході був зупинений працівниками охорони.

Відтак, суд визнав студента винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 185 КК України та призначити йому за даним кримінальним правопорушенням покарання у виді штрафу в дохід держави в розмірі 50 (п’ятдесят) неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 850 (вісімсот п’ятдесят) грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com