Чоловік, який продав три диски з порнографією, отримав три роки умовно

Зборівський районний суду виніс вирок відносно жителя села Серетець того ж району за обвинуваченням його в розповсюдженні порнографії.

Обвинувачений в кінці вересня 2018 року, перебуваючи на центральному ринку м. Тернопіль, придбав у невстановленої слідством особи два оптичні диски, які перевіз до місця свого постійного проживання, що знаходиться в с. Серетець Зборівського району та на яких в подальшому виявив відеозаписи порнографічного характеру та відеозапис, що пропагує культ насильства і жорстокості, після цього у нього виник злочинний намір, спрямований на зберігання з метою збуту відеопродукції порнографічного характеру та відеопродукції, що пропагує культ насильства і жорстокості.

08 січня 2019 року обвинувачений перевіз два оптичні диски із відеозаписом, що містять сцени порнографічного характеру та диск з відеозаписом, що пропагує культ насильства і жорстокості, які зберігав за місцем свого постійного проживання до смт. Залізці, Зборівського району. Перебуваючи на ринку, що знаходиться по вул. Т. Г. Шевченка в смт. Залізці, Зборівського району, керуючись корисливим мотивом, з метою швидкого збагачення, за грошові кошти в сумі 50 грн., збув два DVD- R диски для лазерних систем зчитування «Verbatim», із заводським маркуванням, на яких знаходилися відеозаписи із сценами порнографічного характеру та за грошові кошти в сумі 25 грн., збув DVD- R диск для лазерних систем зчитування «Verbatim», на якому знаходився один відеозапис, який містить сцени, що пропагують культ насильства і жорстокості.

В результаті суд прийняв рішення визнати винним у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених ч. 2 ст. 300, ч.2 ст.301 КК України та призначити йому покарання за ч. 2 ст. 300 КК України строком на три роки обмеження волі, за ч.2 ст.301 КК України строком на два роки обмеження волі, на підставі ч.1 ст.70 КК України шляхом поглинення менш суворого покарання більш суворим, призначити остаточне покарання за сукупністю злочинів у виді обмеження волі строком на три роки. На підставі ст.75 КК України, звільнити від відбування призначеного покарання з випробуванням строком на один рік.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com