В Лановецькому районі одинока мати вкрала 5 кг сала

Шумський районний суд виніс вирок в кримінальній справі щодо обвинувачення жительки с.Борщівка Лановецького району Тернопільської області, громадянки України, незаміжньої, на утриманні має одну неповнолітню дитину, не працюючої, раніше не судиму, у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 185 КК України.

10 листопада 2018 року, близько 21.00 год., в обвинуваченої жінки, яка перебувала разом в гостях, виник злочинний умисел направлений на таємне викрадення продуктів харчування, а саме свинного сала, яке знаходилося на полиці серванту вітальної кімнати вказаного житлового будинку.

Реалізовуючи свій злочинний намір, жінка, близько 22.00 год., 10 листопада 2018 року, перебуваючи в приміщенні житлового будинку за адресою: вул. Лесі Українки, 7, с.Нападівка Лановецького району Тернопільської області, усвідомлюючи небезпечний характер свого діяння та передбачаючи його суспільно небезпечні наслідки, переконавшись що за нею ніхто не спостерігає та її дії не будуть помічені сторонніми особами, зайшла у вітальню вказаного житлового будинку та таємно, шляхом вільного доступу, з корисливих мотивів, викрала з полиці серванту 5 кілограмів свинного сала вартістю 80 грн. за 1 кілограм, після чого непомітно винесла викрадене майно з будинку отримавши реальну можливість розпоряджатись ним на власний розсуд, заподіявши потерпілому матеріальну шкоду на загальну суму 400 гривень.

Таким чином, жінка вчинила кримінальне правопорушення, передбачене ч.1 ст.185 КК України, тобто таємне викрадення чужого майна (крадіжка), а саме майна, що належало потерпілому.

Суд визнав обвинувачену жінку винуватою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1ст. 185 КК Українита призначити узгоджене сторонами покарання у вигляді штрафу 60 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить – 1020,00 грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com