Чоловік заплатить 680 гривень штрафу за розбите обличчя своєї дружини

Збаразький районний суд виніс вирок за обвинуваченням жителя села Залісці Збаразького району Тернопільської області, батька двох дітей, який наніс своїй дружині тілесні ушкодження.

12 січня 2019 року приблизно о 10 годині обвинувачений, перебуваючи в житловому будинку за місцем свого проживання, що по вул.Ясна, 26 с.Залісці Збаразького району Тернопільської області, в ході словесного конфлікту, розуміючи та усвідомлюючи протиправний характер і значення свої дій, умисно наніс своїй дружині один удар кулаком правої руки в область обличчя з правої сторони та один удар правою ногою в область правої кисті, спричинивши потерпілому легкі тілесні ушкодження у вигляді синця повіки лівого ока та синця лівої кисті із забиттям м’яких тканин.

Допитаний в суді обвинувачений свою вину визнав повністю, щиро розкаявся і повністю підтвердив обставини вчинення ним вказаного кримінального правопорушення викладені в обвинувальному акті.

Суд визнав обвинуваченого чоловіка винуватим у пред’явленому обвинуваченні за ч.1 ст. 125 КК України та призначити йому покарання у виді штрафу в розмірі 40 (сорока) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 680 (шістсот вісімдесят) гривень.

Штраф доведеться заплатити із сімейного бюджету.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com