П’яний завгосп школи, який накинувся на копів, заплатить 1700 гривень штрафу

Збаразький районний суд виніс вирок в кримінальній справі щодо обвинувачення завгоспа школи села Нижчі Луб’янки, який перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння з кулаками накинувся на поліцейського.

11 лютого 2019 року приблизно о 20 год. 30 хв. чоловік, перебуваючи в приміщенні Збаразької ЦРКЛ, що по вул.Павлова,2 в м.Збараж Тернопільської області, куди він був доставлений для проведення медичного огляду для виявлення стану сп’яніння, поводив себе зухвало, нецензурно виражався в адресу працівників поліції, ображав їх честь та гідність, погрожував застосуванням фізичного насильства, на вимоги працівників поліції припинити протиправні дії не реагував. Надалі приблизно о 20 год. 40 хв. шкільний завгосп, усвідомлюючи , що протидіятиме працівнику правоохоронного органу, який виконує свої службові обов’язки, умисно застосував до поліцейського сектору реагування патрульної поліції №3 патрульної поліції Збаразького відділення поліції Підволочиського відділу поліції ГУНП в Тернопільській області старшого сержанта поліції насильство, що виразилось у заподіянні останньому побоїв, а саме нанесенні одного удару кулаком лівої руки в область обличчя поліцейського та одного удару кулаком правої руки в область грудної клітки, внаслідок чого йому було заподіяно фізичний біль.

Суд вирішив визнати завгоспа винуватим у пред’явленому обвинуваченні за ч.2 ст.345 КК України, призначивши йому покарання, із застосуванням ст.69 КК України, у виді 100 (сто) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 1700 (одну тисячу сімсот) гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com