В Борщівському районі під час реконструкції селищної ради завдали збитків бюджету майже на 600 тисяч гривень

Слідчими Головного управління Національної поліції у Тернопільській області здійснюється розслідування в рамках кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №12018210000000406 від 07 серпня 2018 року за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст. 191 КК України.

Як стало відомо Інфопростору, в матеріалах кримінального провадження йдеться про те, що група посадових осіб товариства з обмеженою відповідальністю «ГОЛДЕН – ТОВТРИ», юридична адреса с. Свіршківці вул. Лесі Українки, 5, Чемеровецького району Хмельницької області, за попередньою змовою, всупереч закону України «Про бухгалтерський облік», шляхом зловживання своїм службовим становищем, здійснюючи, відповідно до підписаного договору № 002 від 06.07.2018 року із Скала-Подільською селищною радою Борщівського району Тернопільської області, яка знаходиться за адресою: с. Скала Подільська вул. І. Франка, 2Е, Борщівського району Тернопільської області,  робіт щодо реконструкції будівлі селищної ради під ЦНАП (центр надання адміністративних послуг) по вул. І. Франка, 2Е в смт. Скала Подільська Борщівського району Тернопільської області, на загальну суму 3567999.00 (три мільйони п’ятсот шістдесят сім тисяч дев’ятсот дев’яносто дев’ять) гривень, привласнили бюджетні кошти.

В період з 18.02.2019 року по 21.02.2019 року слідчим управлінням ГУНП в Тернопільській області спільно із працівниками Управління Західного офісу Держаудитслужби в Тернопільській області проведено спільну перевірку окремих питань фінансово господарської діяльності Скала Подільської селищної ради в частині використання бюджетних коштів на реконструкцію будівлі селищної ради під ЦНАП по вул. І. Франка, 2Е, в смт. Скала Подільська Борщівського району Тернопільської області за жовтень грудень 2018 року, в результаті якої встановлено, що обсяги виконаних робіт завищено та відсутні матеріали, зазначені в актах форми №КБ 2в, внаслідок оплати яких Скала Подільській селищній раді завдано матеріальної шкоди (збитків) на загальну суму 575029,00 гривень, а саме завищення будівельних робіт на загальну суму 21637 грн. по акту виконаних робіт №1 та №4, а також внесення недостовірних даних в акт №5 прийняття виконаних робіт про нібито придбання будівельних матеріалів на загальну суму 553392 гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com