В Тернопільському районі чоловік вкрав у фермера вівчарку

Тернопільський міськрайонний суд виніс вирок в кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 12019210180000001 від 01 січня 2019 року.

Обвинувачений працював різноробочим у ПП «Батьківщина», що знаходиться за адресою: с. Дичків вул. Шевченка Тернопільського району Тернопільської області згідно цивільно – правового договору від 02 грудня 2018 року.

31 грудня 2018 року близько 03.00 год обвинувачений, перебуваючи на території ПП «Батьківщина», що знаходиться за адресою: вул. Шевченка в с. Дичків Тернопільського району Тернопільської області, діючи умисно, переслідуючи корисливий мотив, усвідомлюючи протиправний характер своїх дій, їх караність та настання суспільно – небезпечних наслідків, та що його дії є непомітними для сторонніх осіб, підійшов до вольєру, який знаходиться на території біля ангарного приміщення, звідки умисно та таємно викрав собаку породи «Кавказька вівчарка» віком 3 роки, рудого кольору вартістю 1000 гривень і два відрізки металевих ланцюгів довжиною по п’ять метрів кожен загальною вартістю 371,00 гривень .

З викраденим майном обвинувачений покинув місце вчинення злочину та попрямував до місця проживання. Своїми умисними діями обвинувачений спричинив потерпілому матеріальну шкоду на загальну суму 1371 грн.

Таким чином, обвинувачений своїми діями вчинив кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 185 КК України – таємне викрадення чужого майна (крадіжка).

В результаті судового розгляду суд прийняв рішення визнати чоловіка винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 185 КК України, та призначити йому за даним кримінальним правопорушенням узгоджене сторонами покарання у виді штрафу в дохід держави в розмірі 50 (п’ятдесяти) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 (вісімсот п’ятдесят) гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com