Неповнолітня крадійка одягу отримала покарання

Тернопільський міськрайонний суд виніс вирок в кримінальному провадженні №12019210180000163 від 14.01.2019 року по обвинуваченню неповнолітньої крадійки одягу.

Про це стало відомо Інфопростору.

Як йдеться у матеріалах кримінального провадження, 13 січня 2019 року, близько 15:00 години, у неповнолітньої дівчини, яка перебувала в приміщенні магазин «Reserved», що у ТРЦ «Подоляни» по вулиці Текстильна, 28 Ч в м.Тернополі, виник злочинний умисел, спрямований на таємне викрадення чужого майна.

Реалізуючи свій злочинний намір, близько 15:00 години 13 січня 2019 року неповнолітня дівчина, перебуваючи в приміщенні магазину «Reserved», що у ТРЦ «Подоляни» по вулиці Текстильна, 28 Ч, в м.Тернополі, переконавшись, що за нею ніхто не спостерігає та її дії не будуть помічені сторонніми особами, таємно з корисливих мотивів, шляхом вільного доступу, викрала із вказаного магазину футболку торговельної марки «Reserved» темно синього кольору вартістю 305,33 грн. та комбідрес торговельної марки «Reserved» білого кольору вартістю 182,33 грн.

Викрадені речі дівчина заховала у кишеню своєї куртки, після чого, направилася до виходу магазину не заплативши за товар, чим спричинила ДП «ЛПП Україна» AT «ЛПП», майнову шкоду на загальну суму 487,66 гривень.

Таким чином дівчина обґрунтовано обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 185 КК України – таємне викрадення чужого майна (крадіжка).

Розглянувши кримінальну справу суд вирішив неповнолітню дівчину визнати винуватою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 185 КК України та призначити їй за даним кримінальним правопорушенням узгоджене сторонами покарання у виді штрафу у розмірі 50 (п’ятдесяти) неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 850 (вісімсот п’ятдесят) грн. в дохід держави.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com