Пенсіонер, який в госпіталі вкрав мобільний телефон, заплатить штраф

Заліщицький районний суд виніс вирок в кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №12019210080000031 відносно пенсіонера, який вкрав мобільний телефон в Заліщицькому обласному госпіталі інвалідів війни та реабілітованих.

Про це стало відомо Інфопростору.

Як йдеться в матеріалах кримінальної справи, 13 лютого 2019 року близько 12 години 00 хвилин пенсіонер перебував в приміщенні лікувально-фізкультурного кабінету Заліщицького обласного госпіталю інвалідів війни та реабілітованих, що знаходиться в м.Заліщики по вул.Шашкевича 42, Тернопільської області та грав у більярд. В цей час, працівниця установи залишила на кушетці (столі), без нагляду, свій мобільний телефон марки “Нокія 220” та вийшла з приміщення. Маючи умисел на заволодіння чужим майном з корисливих мотивів, користуючись тим, що за його діями ніхто не спостерігає, пенсіонер, таємно викрав мобільний телефон чим завдав потерпілій матеріальних збитків на суму 397 гривень.

Вказані неправомірні дії пенсіонера органом досудового розслідування кваліфіковані за ст.185 ч.1 КК України, як таємне викрадення чужого майна (крадіжка).

В результаті розгляду кримінальної справи суд вирішив визнати пенсіонера винним у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ст.185 ч.1 КК України, та призначити йому узгоджене сторонами угоди про примирення від 27.02.2019 року покарання у виді 850 (вісімсот п’ятдесят) гривень штрафу в дохід держави, що становить 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com