За несплату аліментів суд дав чоловіку 120 годин суспільно-корисних робіт

Чортківський районний суд притягнув до адміністративної відповідальності чоловіка, який не сплачував аліментів.

Про це стало відомо Інфопростору.

На виконанні Чортківського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області перебуває виконавчий лист №134/636/15-ц, виданий Крижопільським районним судом Вінницької області 24 квітня 2015 року про стягнення з працівника Чортківського ККП в користь колишньої дружини аліментів на утримання дитини, в розмірі 516 гривень щомісячно, починаючи з 09 квітня 2015 року до досягнення дитиною повнолітня.

Станом на 01 березня 2019 року у чоловіка наявна заборгованість по сплаті аліментів в розмірі 18797,30 гривень, сукупний розмір якої перевищує суму відповідних платежів за шість місяців з дня пред’явлення виконавчого документа до примусового виконання.

Своїми діями чоловік вчинив адміністративне правопорушення, відповідальність за яке передбачена ч.1 ст. 183-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

В судовому засіданні чоловік вину визнав.

Таким чином суд ухвалив визнати чоловіка винним у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 183-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення та накласти стягнення у вигляді 120 годин суспільно корисних робіт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com