В Збаражі поліцейські склали протокол на школярку, яка курила біля школи

Співробітники Збаразького відділення поліції Підволочиського відділу поліції Головного управління Національної поліції України в Тернопільській області склали протокол про адміністративне правопорушення відносно учениці Збаразької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня №2 за куріння на території навчального закладу.

Про це стало відомо Інфопростору.

16 березня 2019 року приблизно о 10 годині 35 хвилин неповнолітня курила сигарети у громадському місці, а саме на території Збаразької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня №2, що знаходиться в м.Збаражі по вул.Чорновола,1.

Дівчина свою вину у вчиненні правопорушення визнала повністю і пояснила, що вона дійсно в присутності сторонніх осіб курила сигарети у громадському місці, а саме на території Збаразької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня №2.

Вина школярки у вчиненні правопорушення знайшла своє підтвердження протоколом про адміністративне правопорушення від 19.03.2019 року серії ГР № 277345, копією письмових пояснень дівчини від 19.03.2019 року, копією паспорта, іншими матеріалами справи.

Таким чином, в діях учениці вбачається правопорушення, передбачене ч.1 ст.175-1 КпАП України, як за ознаками куріння тютюнових виробів у заборонених місцях.

Матеріали про адміністративне правопорушення передано до Збаразького районного суду, однак суддя вирішив обмежитись попередженням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com