Водій на “євробляхах” за нетверезе кермування втратив водійські права на один рік

Збаразький районний суд притягнув до адміністративної відповідальності, який на початку березня цього року сів за кермо у нетверезому стані.

Про це стало відомо Інфопростору.

Як йдеться в матеріалах справи, переданих з Збаразького відділення поліції Підволочиського відділу поліції Головного управління Національної поліції України в Тернопільській області, 06 березня 2019 року о 01 год. 40 хв. в смт.Вишнівець, по вул.Шевченка Збаразького району, порушник, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, керував транспортним засобом марки «Форд Мондео» номерний знак TSZ 34936, чим порушив п.2.9а Правил дорожнього руху України.

Чоловік в судовому засіданні свою вину у вчиненні правопорушення визнав повністю.

Вина порушника у вчиненні правопорушення стверджується обставинами зазначеними в протоколі про адміністративне правопорушення серії БД № 245477 від 06.03.2019 року, висновком тесту для встановлення стану алкогольного сп’яніння від 06.03.2019 року, проведеного за допомогою алкотеста «Drager», актом огляду на стан сп’яніння з використанням спеціальних технічних засобів.

Таким чином, в діях чоловіка вбачається правопорушення, передбачене ч.1 ст. 130 КУпроАП, тобто керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння.

Таким чином, суд прийняв рішення визнати порушника винуватим у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 130 КУпАП і піддати його штрафу в дохід держави в сумі шестисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 10200 грн. з позбавленням його права керування всіма видами транспортних засобів строком на один рік.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com