Військовослужбовців, які в день голосування прийшли п’яними до військової частини, оштрафували

Декілька військовослужбовців в день голосування на виборах Президента України  31 березня 2019 року прийшли до своєї військової частини у нетверезому стані.

Про це стало відомо Інфопростору.

Відносно солдат складено протоколи про адміністративні правопорушення та передано їх до суду для винесення рішення.

Як йдеться в матеріалах справи в умовах особливого періоду 31.03.2019 року о 15 год. 15 хв. декілька військовослужбовців були доставлені у військову частину А 1461 з ознаками алкогольного сп’яніння, у зв’язку з чим були направлені в КУТОР «ТОНД» для проходження огляду на стан алкогольного сп’яніння. Декілька військовослужбовців відмовилися від проходження огляду на стан алкогольного сп’яніння, – тобто своїми діями вчинили адміністративне правопорушення, передбачене ч.3 ст. 173-20 КУпАП.

Вина військовослужбовців підтверджується матеріалами справ та особистими поясненнями осіб, які притягається до адміністративної відповідальності. У поясненнях солдати пояснили, що дійсно 31 березня 2019 року вживали алкогольні напої, близько 15 год. 15 хв. їх доставили у військову частину А 1461, де в медичним працівником у них було виявлено ознаки алкогольного сп’яніння.

Розглянувши матеріал справ про адміністративні правопорушення суд наклав на порушників стягнення у вигляді штрафу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com