За нетверезе кермування в Ланівцях – 10 200 гривень штрафу

Лановецький районний суд притягнув до адміністративної відповідальності чоловіка, який в Ланівцях кермував автомобілем у нетверезому стані.

Про це стало відомо Інфопростору.

Як йдеться в матеріалах справи, переданих до суду Управлінням патрульної поліції в Тернопільській області Департаменту патрульної поліції, 03 лютого 2019 року о 06.50 год. на автодорозі М-12 «Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знамянка» в с. Романівка Тернопільського району Тернопільської області водій керував транспортним засобом MERCEDES-BENZ VITO 111 в стані алкогольного сп’яніння. Огляд проводився на місці, результат огляду 1,69 проміле, водій з результатом огляду згідний. Огляд проводився в присутності двох свідків. Водій перебував з таким ознаками, як хитка хода, нерозбірлива мова, різкий запах алкоголю з порожнини рота. Таким чином, чоловік порушив п. 2.9 (а) Правил дорожнього руху.

Розглянувши справу суд вирішив визнати водія винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 130 КУпАП, і накласти на нього адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі 600 (шестисот) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 10200 (десять тисяч двісті) гривень в дохід держави з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 1 (один) рік.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com