Чоловік вкрав пляшку горілки в тернопільському супермаркеті

Чоловіка, який вкрав в супермаркеті пляшку горілки, притягнули до адміністративної відповідальності.

Про це стало відомо Інфопростору.

Управління патрульної поліції в Тернопільській області Департаменту патрульної поліції матеріали про притягнення до адміністративної відповідальності направило до суду.

Як йдеться в матеріалах справи, 11 березня 2019 року, приблизно о 14 год. 40 хв. чоловік, перебуваючи в торговому центрі «Новус», що по вул. Перля, 3 в м. Тернополі, таємно викрав з торгової полиці горілку марки «Nemiroff» оригінал (міцністю 40 %, ємністю 0,7 л), в кількості 1 шт., вартістю 89-95 гривень.

Винуватість порушника у вчиненому доведена матеріалами, дослідженими в судовому засіданні, а саме: даними, які зафіксовані у протоколі про адміністративне правопорушення серії ГП № 131031 від 11 березня 2019 року; заявою та поясненнями працівника супермаркету від 11 березня 2019 року; довідкою-відношення від 11 березня 2019 року.

Відтак суд вирішив визнати чоловіка винним у вчиненні правопорушення, передбаченого частиною 1 ст. 51 Кодексу України про адміністративні правопорушення, та звільнити його від адміністративної відповідальності за малозначністю правопорушення, обмежившись усним зауваженням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com