В Бучачі осквернили пам’ятник Пінзелю

Здійснюючи обряд, в Бучачі осквернили пам’ятник видатного скульптора Георгія Пінзеля.

Як стало відомо Інфопростору, перевірку з цього приводу проводять в Національній поліції.

Так, 14 березня 2019 року, близько 22 години чоловік із дружиною, які проживають у селі Сновидів Бучацького району разом із своєю хорошою знайомою “сестрою у вірі” приїхали в місто Бучач для проведення обряду оливопомазання, оскільки в даному населеному пункті є багато пам’яток архітектури, через які, на думку однієї із порушниць, диявол впливає на свідомість людей, відкриває двері в духовний світ, маніпулює ними через алкоголь та наркотики.

Чоловік пояснив, що він є пастирем церкви Емануїла, що в селі Сновидів Бучацького району. Під час молитви до нього звернувся Бог і сказав помазати ці пам’ятки архітектури водою з оливою, щоб диявол втратив контроль над свідомістю людей. Обряд було проведено на чотирьох в’їздах у місто Бучач та трьох пам’ятках архітектури. Також, чоловік повідомив, що він та його дружина під час проведення вказаного обряду, знаходились в автомобілі, а їхня знайома виходила з машини.

Таким чином, поліції проводить перевірку в рамках справи про адміністративне правопорушення, передбаченого статтею 173 КУпАП, однак отримати пояснення від винуватиці не вдалося. Остання вже знаходиться в Канаді.

https://www.facebook.com/oleg.grebenovsky/videos/2550512125175556/

Фото – Віктор Граб.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com